HÍREK

Nem sikerült pontot szereznünk Győrben

2023-09-02

Nem sikerült pontot szereznünk Győrben

A Simple Női Liga 3. fordulójában csapatunk 3-1-re kikapott az ETO otthonában.

Simple Női Liga NB I, 3. forduló
ETO FC Győr–MTK Budapest 3-1 (3-0)

Győr, ETO Stadion
Vezette: Sipos Katalin (Bizderi, Hegedüs-Baráth)

Gólszerző: Ladhani (11., 36.) Süle (28.), illetve László (85.)

Sárga lap: Öreg (51.), illetve Bokor (79.), Farádi-Szabó (90.)

ETO FC Győr: Borok - Öreg, Nagy, Kovács, Savanya - Zágonyi (Kern 74.), Frajtovic, Ladhani (Semanová 74.), Vachter - Süle (Sali 65.), Kocsán.

Vezetőedző: Dörnyei Balázs

MTK Budapest: Varga - Vas, Bokor, Palama, Pataki - Csuhai (Tenyei-Tóth 65.), Barkóczi (Dubuc 65.), Farádi-Szabó, Mészáros (Voila 46.) - Zágor (Murár 54.), Siklér (László 78.).

Vezetőedző: Makrai László

A Simple Női Liga NB I 3. fordulójában ismét rangadó várt a két kör után három ponttal álló csapatunkra, ellenfelünk az előző kiírásban ezüstérmet szerző és Simple Női Kupát nyerő, az idei szezont két győzelemmel kezdő ETO FC Győr volt idegenben.

A tíz perc csúszással kezdődő összecsapást a hazaiak kezdték jobban és a 11. percben Maya Ladhani góljával meg is szerezték a vezetést (1-0).

A gól után is a hazaiak voltak fölényben, és a szünetig még további két alkalommal voltak eredményesek: A 28. percben Süle Dóra (2-0), míg a 36. minutumban ismét Ladhani talált Varga kapujába (3-0).

A szünetben vezetőedzőnk egy helyen változtatott, Mészáros helyére Voila érkezett, majd a 65. percig Murár, Dubuc és Tenyei-Tóth is pályára lépett.

A második félidőről elmondható, hogy némileg kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, több helyzetet is kialakítottunk, egyet pedig gólra is tudtunk váltani, a 86. percben a nyolc minutummal korábban beálló László Henrietta fejjel volt eredményes (3-1).

Az utolsó percekben újabb találat már nem született, így bár a második játékrészt megnyertük, de a mérkőzést 3-1-re elveszítettük.

Együttesünk a következő fordulóban hazai pályán, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián lép pályára szeptember 9-én, szombaton 16 órakor a Szekszárdi WFC ellen.

Makrai László vezetőedző értékelése: - Nem kezdtünk jól, túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, nem mentünk bele a párharcokba, ennek eredménye lett, hogy a szünetre 3-0-ás előnnyel mehetett az ETO. Nem érdemeltünk győzelmet, ettől függetlenül dühítő, hogy milyen gólokat kaptunk. Háromból kettő megpattanó lövés után született, egyszer pedig a hosszan előreívelt labdánál lefejeltek minket. A második félidőben már elkezdtünk játszani, megvoltak a futások, mertünk passzolni, eljutottunk helyzetekig. A cserék jól szálltak be, tudtak lendíteni a játékon, ez pozitívum. A válogatott szünetig két olyan bajnoki következik, ahol nekünk kell irányítani, gólokat kell szereznünk és gyarapítanunk kell a pontjaink számát.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-30 14:00 MTK Utánpótlás Sportközpont

MTK BUDAPEST U19

VS

FTC-TELEKOM U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok