HÍREK

Pinczi Anita lett az új szakágvezető

2022-12-09

Pinczi Anita lett az új szakágvezető

Az MTK színeiben játékosként több mint 300 mérkőzésen pályára lépő Pinczi Anita a játék mellett tudatosan készült arra, hogy tapasztalatait edzőként, vezetőként kamatoztassa, klubunk pedig bizalmat szavazott neki.

Pinczi Anita lett az MTK Budapest női labdarúgó szakágának vezetője és szakmai igazgatója. A felnőtt csapatunkban több mint 300 mérkőzésen pályára lépő Pinczi befejezi játékos-pályafutását, mostantól a női szakág fejlődéséért dolgozik.

- Anita MTK-kötődését senkinek nem kell bemutatni, az elhivatottságát pedig jól jellemzi, hogy már játékoskarrierje mellett tudatosan készült a folytatásra. Feladata kiterjed a női szakág szakmai vezetésére mind a felnőtt, mind utánpótlás szinten. Célul tűzte ki az MTK utánpótlásának fejlesztését, szeretnénk szisztematikus munkával, saját nevelésekre támaszkodva a jövőben minél nagyobb sikereket elérni, ehhez igyekszünk neki minden segítséget megadni - mondta Dr. Selei András klubigazgató.

PInczi Anita hétszer volt bajnok (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018) és kétszer kupagyőztes (2010, 2013) az MTK-val.

A felnőtt válogatottban 17 alkalommal lépett pályára, a nemzeti együttesben egyszer volt eredményes, 2019. március 6-án, Szlovákia ellen Cipruson.

Több szezonon keresztül felnőtt együttesünk csapatkapitánya volt, a játék mellett utánpótlás-csapatainknál is edzősködött.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok