HÍREK

Potsdamban kezdik a téli felkészülést

2014-12-04

Potsdamban kezdik a téli felkészülést

Jövőre január 31-én és február elsején rendezik a Internatioanaler Turbine Hallen Kupát Potsdamban. A nívós eseményre, az évtizedes német - magyar barátságra való tekintettel idén is meghívták az MTK Hungária FC-t.

A házigazda – és címvédő – Turbine Potsdam mellett ismét ott lesz a dán Brondby IF, a cseh AC Sparta Prague, a svájci BSC Young Boys, valamint az MTK Hungária FC idei BL-ellenfele az osztrák NöSV Neulengbach is. Újoncként szerepel a lengyel Górnik Leczna, és az orosz futsal bajnok, FC Avrora St. Petersburg.

Az MTK Hungáriának tavaly nem sikerült a legjobb négybe, vagyis a felsőházba jutnia, ám játékukkal, küzdeniakarásukkal így is a közönség kedvencei lettek. Medgyes Péter szerint küzdelemben, és hajtásban most sem lesz hiány. A mester a 2014-es torna után a következőket mondta a potsdami klub honlapjának:

– Nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, és hogy Európa legjobb női csapataival játszhatunk. Ez a torna nagyszerűen szolgálja a tavaszi bajnoki felkészülésünket. Az ilyen nemzetközi megmérettetések mindig nagy kihívást jelentenek, de még nagyobb lehetőséget a gyakorlásra.

Fotó: http://www.ffc-turbine.de

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok