HÍREK

Rangadó DíjÁtadó Gála: Mayer Zsófia lett a szezon felfedezettje

2021-06-02

Rangadó DíjÁtadó Gála: Mayer Zsófia lett a szezon felfedezettje

Díjazták a 2020/2021-es szezon legjobb női labdarúgóit.

Kedd este tartották a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó Díjátadó gáláját, melyen három kategóriában díjazták a női futballistákat.

A szezon játékosa címért két játékosunk is harcba szállt, Kocsán Petra és Csányi Diána is bekerült a top 3-ba, a győztes végül Vágó Fanny (FTC-Telekom) lett.

A szezon felfedezettje viszont MTK Hungária FC-játékos lett, méghozzá Mayer Zsófia.

16 éves játékosunk alapembere volt a bajnokságban ezüstérmet szerző, a kupában pedig elődöntőig jutó csapatunknak. Futballistánk 24 tétmérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget, melyeken öt gólt szerzett.

Mayer mellett az egyik jelölt a díjra gárdánk másik oszlopos tagja, Pápai Emőke volt.

Díjazták a szezon legjobb gólszerzőit is, ebben a kategóriában Pápai a második (23 góllal), Kocsán pedig a harmadik lett (17 góllal) a győztes Vágó mögött.

- Nagyon hálás vagyok, hogy megkaphattam ezt a díjat, de a csapat nélkül nem sikerült volna. Ez egy jó visszajelzés, hogy jó irányba tartok és nem hiábavaló a munka, amit ebbe beletettem. Az elmúlt egy évben sokat fejlődtem fizikailag és taktikailag is, de persze még sok munka vár rám. Hogy most itt tartok, az nagyban köszönhető a klubnak is, mert lehet máshol nem kaptam volna ennyi lehetőséget - nyilatkozta Mayer Zsófia a díjátadón.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok