HÍREK

Sajtóakkreditáció az MTK Hungária FC-FTC-Telekom bajnoki mérkőzésre

2021-03-09

Sajtóakkreditáció az MTK Hungária FC-FTC-Telekom bajnoki mérkőzésre

A Simple Női Liga 13. fordulójában csapatunk az FTC-Telekom elleni rangadón lép pályára március 16-án, kedden 18 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Március 16-án, kedden rangadót rendeznek a Simple Női Liga első tavaszi fordulójában. Második helyen álló együttesünk az éllovas FTC-Telekom gárdáját látja vendégül 18 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A mérkőzést a hatályban lévő járványügyi intézkedések miatt természetesen zárt kapuk mögött rendezik!

Felhívjuk a sajtó képviselőinek figyelmét, hogy az összecsapásra március 15., hétfő 12:00-ig akkreditálhatnak.

Az akkreditáció az ALÁBBI LINKRE kattintva érhető el!

Rendkívül fontos információ, hogy a szövetségi előírásoknak megfelelően a stadion zónákra lesz osztva, az akkreditált újságírók a Protokoll zónában foglalnak majd helyet, és ők nem érintkezhetnek a Sport zónában lévőkkel, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés után nem lesz lehetőség találkozni a játékosokkal, edzőkkel. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, ahol közvetlenül a találkozó lefújása után a vezetőedzők és játékosok is értékelik a történteket.

Azok a fotósok, akik a Sport zónából szeretnének dolgozni, 24-36 óránál nem régebbi negatív teszteredménnyel kell rendelkezniük, és az erről szóló igazolást március 15., hétfő 12:00-ig el kell küldeniük a press@mtkbudapest.hu címre.

Tájékoztatjuk a média képviselőit, hogy a kialakult helyzet miatt klubunk már a mérkőzés során megfelelő minőségű fotókat biztosít, melyek csapatunk Facebook-oldalán lesznek majd elérhetők, de külön igény esetén azokat elküldjük a kívánt e-mail címre.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-20 18:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

FTC-TELEKOM

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok