HÍREK

Siklér duplájával győzelem a Szekszárd ellen

2023-09-09

Siklér duplájával győzelem a Szekszárd ellen

Együttesünk a második félidőben szerzett gólokkal diadalmaskodott hazai pályán.

Simple Női Liga NB I, 4. forduló
MTK Budapest–Szekszárdi WFC 2-0 (0-0)

Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia
Vezette: Bálint Kata Tünde (Nyeste, Jávorka)

Gólszerző: Siklér (49., 66.)

Sárga lap: Vas (7.), Farádi-Szabó (43.), Siklér (90+3.), illetve Acsádi (35.), Kiss (81.)

MTK Budapest: Varga - László, Bokor, Vas, Pataki - Farádi-Szabó, Murár - Csuhai (Végh A. 78.), Mészáros (Dubuc 67.), Voila (Barkóczi 71.) - Siklér.

Vezetőedző: Makrai László

Szekszárdi WFC: Török - Schell, Acsádi, Jáhn, Vári (Dombi 90.) - Kágyi K., Stubblebine (Sereg 73.), Kovács (Nagy-Cseke 73.), Kiss, Taylor (Végh E. 87.) - Keeley.

Vezetőedző: Micskó Márk

A Simple Női Liga NB I 4. fordulójában csapatunk az első három körben egy pontot szerző Szekszárdi WFC együttesét látta vendégül a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia centerpályáján.

A találkozón Makrai László vezetőedző Zágor, Legendás és Vajda játékára nem számíthatott, rajtuk kívül Palama sem tudta vállalni a játékot.

A mérkőzés első lövőhelyzete a vendégek előtt adódott, a 3. percben szép lekészítést követően Kiss lőtt nem sokkal 16 méterről a léc fölé. A 10. percben Voila teremtett magának lövőhelyzetet, de próbálkozása célt tévesztett.

A 17. percben Murár bal oldali szöglete szállt be veszélyesen, a hosszún László bele tudott fejelni, de a vendégek a kapu torkából fel tudtak szabadítani.

A 32. percben Csuhai adott be a jobb oldalról, a Siklér mögött érkező Mészáros fejese nem talált kaput.

A félidő legvégén előbb Mészáros, majd Murár átlövése jelentett veszélyt, de Török mindkétszer a helyén volt, így gól nélküli döntetlennel vonulhattunk pihenőre.

A fordulást követően feljebb kapcsoltunk, melynek azonnal meg is lett az eredménye. A 49. percben Voila szerzett szemfülesen labdát a vendégek tizenhatosán belül, balról laposan középre passzolt, az üresen érkező Siklér Kinga pedig a hálóba továbbított (1-0).

Az 54. percben majdnem ott volt a második, a szöglet után Voila lőtt kapásból, Török hatalmasat hárított lábbal. Két perccel később Csuhai lőtt balról, éles szögből az oldalhálóba.

A 66. percben Voila erőszakos labdaszerzése után Mészáros adott be jobbról, a hosszún érkező Siklér pedig okosan, a kapus mozgásával ellentétesen visszafejelte a labdát a hosszú sarokba (2-0).

A 77. percben Murár szögletét követően a pár perccel korábban beálló Barkóczi lőtt kapásból, a középre tartó próbálkozást védeni tudta Török.

A hajrában Siklér még eljutott egy lesgólig, illetve duplázó támadónknak még volt egy kapufája is, de az eredmény már nem változott, így 2-0-ra győztünk hazai környezetben.

Együttesünk a következő fordulóban a Soroksár SC otthonában lép pályára, szeptember 17-én, vasárnap 15 órától.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U17

VS

MTK BUDAPEST U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok