HÍREK

Szezonzáró bankett

2015-12-09

Szezonzáró bankett

Bár még nem egészen ért véget a szezon, az MTK Hungária FC megünnepelte a 2015-ös évet.

Az őszi szezon befejeztével – Krausz György jóvoltából – a Grand Hotel Hungáriában tartotta évzáró bankettjét az MTK Hungária FC. Bár 2015-ben még vár jó néhány edzés és teremtorna is a lányokra, most adódott a legjobb alkalom az ünneplésre.

A banketten részt vett Stern Péter, az MTK Baráti Kör elnöke is. Elmondta, hogy bár lehet, hogy a 2014/15-ös szezonban öt év után először „csupán” a második helyen végzett a bajnokságban a csapat, ettől függetlenül az MTK szurkolók és Baráti Kör szívében továbbra is előkelő helyet foglalnak el. Kifejtette továbbá, hogy biztos benne, hogy a mérleg nyelvét tavaly végül a Ferencváros felé billentő nüanszok ezúttal az MTK-s lányokat segítik majd, és visszahódítják a bajnoki aranyat. 

Medgyes Péter vezetőedző is megköszönte a lányok egész éves munkáját, egyúttal felhívta figyelmüket a még előttük álló feladatokra. A csapat a héten még tréningezik, majd Csehországban vesznek részt teremtornán. Ez utóbbi remek felkészülést jelenthet a januári, potsdami kupára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok