HÍREK

Szombaton kezdődik az élvonalbeli bajnokság

2019-08-16

Szombaton kezdődik az élvonalbeli bajnokság

Szombaton délután 16 órakor a Ferencváros elleni rangadóval kezdi meg szereplését a Jet-Sol Liga 2019/20-as idényében felnőtt csapatunk.

A mieink háta mögött komoly felkészülés van, több nemzetközi mérkőzést is játszottunk (Metalist Kharkov, ZFK Spartak, ZNK Osijek), amelyek közül volt amelyik szakmailag jobban, volt amelyik kevésbé sikerült, szerepeltünk a nyári strandfoci tornán a Balatonnál (amelyet megnyert csapatunk), és játszottunk több meccset fiú utánpótlás csapatokkal is (Mészöly Focisuli, FC Hatvan, Újpest). 

Ami a keretet illeti, legnagyobb erősítésünknek két új igazolásunk Olivera Milunovics, és Németh Loretta mellett három, a tavalyi évben sérülés miatt nem hadra fogható játékosunk visszatérését mondhatjuk. A korábban műtéteken átesett Farádi-Szabó Edina, Nagy Ágnes és Méry Rita is végigcsinálta az alapozást a többiekkel, így az őszi szezonban már mindhármuk játékával számolhat Cseh András vezetőedző. 

A Ferencváros elleni első bajnokira - csakúgy mint az ősz összes hazai meccsére - a BKV Sport utcai stadionjában kerül sor, szombaton délután 16 órakor. 

A mérkőzést Molnár Réka dirigálja, segítői Baráth Noémi és Vad Anita lesznek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok