HÍREK

Történelmi nyári felkészülés az MTK Hungária FC-nél

2021-07-20

Történelmi nyári felkészülés az MTK Hungária FC-nél

Mind a négy csapatunk együtt edzőtáborozott Lipóton.

Történelmi edzőtáboron van túl az MTK Hungária FC, ugyanis felnőtt, U19-es, U17-es és U15-ös csapatunk is együtt edzőtáborozott Lipóton.

Klubunk szakmai vezetése a helyszín bejárása után döntött Lipót mellett, ahol kiváló körülmények fogadták csapatainkat: Két füves, egy műfüves pálya, valamint biztonsági tartalékként a kézilabda csarnok - melyet a rossz időjárás miatt igénybe is kellett venni - állt rendelkezésünkre.

Kedd délutántól vasárnap reggelig nyolc edzés szerepelt a programban. Csütörtök délután pihenőt kaptak a futballisták, így élvezni tudták az Orchidea Hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásait.

Az edzőtábort egymás közötti játék zárta le, felnőtt és U19-es, valamint U17-es és U15-ös együttesünk vegyes csapatokat kialakítva mérkőzött meg egymással.

- Az edzőtábor elérte célját. A felkészülés ezen szakaszában komoly hangsúlyt fektettünk az állóképességi és erőfejlesztő munkára, de természetesen a labdás gyakorlatok sem maradtak ki. A regenerációra is megfelelő időt szenteltünk, a két edzéses napok végén jeges kádban tudták felfrissíteni izomzatukat a játékosok - értékelt Vass László szakmai igazgató.

- Korábban még nem volt példa arra a női szakágban, hogy a felnőtt és az utánpótlás csapatok együtt edzőtáboroztak, így valóban történelmi eseményen vagyunk túl. Célunk az volt, hogy formálódó csapatunk tagjai minél jobban megismerjék egymást, valamint az UP-játékosaink testközelből láthassák, hogyan edzenek és milyen profi mentalitással rendelkeznek felnőtt együttesünk tagjai. A tervek között szerepel, hogy a jövőben is együtt edzőtáborozzon a klub minden csapata. Köszönjük a lipótiaknak a profi vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat - fogalmazott Csopaki István szakágvezető.

- Nagyon hasznos napokat töltöttünk együtt a csapattal. Nagyszerű körülmények között tudtunk minőségi munkát végezni, a tréningek során természetesen azokat a játékelemeket gyakoroltuk, melyeket szeretnénk alkalmazni a tétmérkőzéseken is. Az újonnan igazolt játékosok beilleszkedését is segítette a edzőtábor, valamint új vezetőedzőként én is jobban meg tudtam ismerni a csapatot - nyilatkozta Farkas Attila vezetőedző.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-20 18:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

FTC-TELEKOM

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok