HÍREK

Tóth Mihály: “Szeretnénk dominálni, jól futballozni a döntőben”

2021-05-21

Tóth Mihály: “Szeretnénk dominálni, jól futballozni a döntőben”

Vezetőedzőnkkel beszélgettünk a bajnoki döntő első mérkőzését megelőzően.

Mivel csapatunk a Simple Női Liga utolsó fordulójában kiütötte a kupadöntős Astra-Alef HFC-Üllő gárdáját, eldőlt, hogy pályaelőnnyel várhatja az FTC-Telekom elleni finálét.

A két győzelemig tartó döntő első mérkőzésére vasárnap 17:15-kor kerül sor a BVSC-Zugló Stadionban.

“A felkészülésen nem változtattunk, ugyanúgy készülünk, mint a korábbi összecsapásokra. Nyílván újdonságot jelent, hogy néhány nap alatt kell két vagy három ilyen fontos összecsapást megvívnunk, de azon dolgoztunk végig a tavasz a folyamán, hogy a csapat mentálisan és fizikálisan is tökéletes állapotban legyen az ilyen kihívásokra“ - nyilatkozta Tóth Mihály vezetőedző az utolsó hét munkájáról.

Az FTC-Telekom együttesével a tavasz folyamán már háromszor - kétszer a bajnokságban, egyszer a kupában - mely vezetőedzőnk szerint inkább pozitívum:

“Előnyt jelent, hogy idén már többször játszottunk a zöld-fehérekkel. Mindhárom mérkőzés rengeteg tanulsággal szolgált mindkét együttes számára. Tapasztaltuk, hogy markáns futballt játszik a Fradi, de mi is szeretnénk dominálni, jól futballozni a döntőben. Márciusban legyőztük őket, a kupában sajnos kikaptunk, a legutóbbi találkozásunk során pedig egy ki-ki mérkőzést vívtunk, melynek második félidejében megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére idegenben, de a hazaiak az utolsó tíz percben eldöntötték a három pont sorsát.“

Mivel az Új Hidegkuti Nándor Stadionban felújításai munkák folynak, így albérletben vagyunk kénytelenek pályára lépni a hazai összecsapásokon:

“Ez is egy kihívás, melyet meg kell oldanunk. Örülök, hogy az Astra elleni bajnokit már ott vívtuk, minimális tapasztalatunk van a helyszínről. Pozitívum, hogy remek állapotban van a pálya, kiváló minőségű a gyep, melyen mindig öröm játszani“ - vélekedett mesterünk.

A döntő első mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport+ (Duna World) és az m4sport.hu is. A második felvonásra május 26-án, szerdán 17:30-kor kerül sor a Kocsis Sándor Sportközpontban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok