HÍREK

Tovább erősödtünk: Kocsán Petra aláírt

2020-07-14

Tovább erősödtünk: Kocsán Petra aláírt

Diószegi Fanni után a Kocsán Petra a második nyári szerzemény.

Az új szezonra való felkészülést már megkezdte csapatunk, emellett a háttérben folyamatosan zajlik a keret megerősítése. Diószegi Fanni leigazolása után az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Kocsán Petra is.

A 22 éves futballista az FTC-Telekom gárdáját elhagyva szerződött klubunkhoz.

“Miután biztossá vált, hogy távozom az FTC-től, az egyetemi tanulmányaim miatt egyelőre szerettem volna itthon folytatni a pályafutásomat. Döntésemben főszerepet játszott, hogy a klub vezetői által kitűzött célokkal maximálisan azonosulni tudok, valamint fontos szempont volt Varga Attila vezetőedző személye is, akit nagyon jó szakembernek tartok. Bízom benne, hogy a kezei alatt ismét jó formába lendülök, és folyamatosan fejlődni fogok”

- mondta a leigazolását követően a válogatott játékos.

A célokról így nyilatkozott új szerzeményünk:

“Mindig a maximumra törekszem, így nem is lehet más célom, mint a bajnokság és a kupa megnyerése. Egyik vágyam, hogy magyar csapattal a Bajnokok Ligája főtábláján szerepeljek, bízom benne, hogy erre az MTK-val lehetőségem lesz 2021-ben. Szeretnék felnőtt szinten is egyéni díjat nyerni, melyhez természetesen elengedhetetlen a csapat jó szereplése is. Amennyiben sikerül jó játékkal előrukkolnom, össze fog jönni a hőn áhított külföldi szerződés is.”

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok