HÍREK

Továbbra is az élen

2018-09-10

Továbbra is az élen

A Szent Mihály FC ellen is megőrizte veretlenségét csapatunk.

MTK Hungária FC–Szent Mihály FC 3-0 (1-0)
Balassi Bálint utcai Stadion
Vezette: Sándor Csaba (Soós, Rideg)

MTK Hungária FC: Varga L. – Nagy A., Tóth B., Pinczi, Szabó D. – Magyarics (Nagy L., 65.), Dencz (Csányi, 46.), Farádi-Szabó, Szabó Zs. – Palkovics (Cappuzzo, 46.), Oláh A.
Vezetőedző: Cseh András

Szent Mihály FC: Skorics – Temesvári, Szil, Zimányi Kovács, Koprena, Bartalis, Cselenák (Frankó, 87.), Lipták, Gál B., Pilán (Mészáros E., 89.), Török L. (Harcel, 77.)
Vezetőedző: Hódi Mihály

Gólok: Szabó Zsuzsanna (17.), Oláh Adrienn (73.), Nagy Lilla (76.)
Sárga lap: Temesváry (62.), Lipták (66.)

A Jet-Sol Liga 3. fordulójában csapatunk az újonc Szent Mihály FC-t látta vendégül a Balassi Bálint utcai Stadionban. Cseh András több alapemberét pihentette, ezúttal az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosok bizonyíthattak.

Bajnoki címvédő csapatunk fölénye szinte az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, ugyanakkor az is jól látszott, nem lesz könnyű dolgunk a szervezetten, agresszívan védekező szegediek ellen. Végül a 17. percben tört meg a jég: Magyarics Zoé adott be jobbról, a labda a túloldalon érkező Szabó Zsuzsanna elé került, aki egy állítás után, ballal kilőtte a hosszú alsót (1-0). Bár a folytatásban is a kék-fehérek domináltak, az első félidőben több gól már nem született.

Cseh András kettőt cserélt a szünetben: Dencz Orsolyát és Palkovics Nórát Csányi Dia és Kayla Cappuzzo váltotta.

A második játékrészben is többnyire a Szent Mihály térfelén folyt a játék, de a második gólra a 73. percig kellett várni: a csereként beálló Nagy Lilla remekül ívelt a védők mögé, a tökéletes ütemben kilépő Oláh Adrienn pedig egyedül törhetett kapura, és nem is hibázott (2-0).

Alig három perccel később végleg eldőlt a meccs: Kayla Cappuzzo robogott el a bal szélen, kicselezett két védőt, majd középre tálalt, ahol a remek ütemben érkező Nagy Lilla harmadszor is bevette Tamara Skorics kapuját (3-0).

Cseh András együttese így három fordulót követően kilenc ponttal, 20-1-es gólkülönbséggel vezeti a Jet-Sol Ligát.

Cseh András:Két dolognak örülök: egyrészt a győzelemnek, másrészt, hogy az eddig kevesebbet játszó játékosaink bizonyíthattak, és éltek is a lehetőséggel. Ami kevésbé tetszett, hogy sok gólszerzési lehetőséget dolgoztunk ki, de a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Ettől függetlenül gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-30 14:00 MTK Utánpótlás Sportközpont

MTK BUDAPEST U19

VS

FTC-TELEKOM U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok