HÍREK

TV-s bajnokit játszik a felnőtt csapat, utolsó őszi tétmérkőzésén lép pályára az U16 és az U14 - Heti program

2020-11-04

TV-s bajnokit játszik a felnőtt csapat, utolsó őszi tétmérkőzésén lép pályára az U16 és az U14 - Heti program

Az ETO FC Győr, a Haladás-Viktória és a Budapest Honvéd ellenfelei lesznek csapataink. Pihen az U19.

A DVTK elleni rangadót követően ismét TV-s mérkőzést játszik felnőtt csapatunk a Simple Női Ligában. A 9. fordulóban a sereghajtó ETO FC Győr otthonában lépünk pályára november 8-án (vasárnap) 14:15-től, az összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport+ (Duna World), de a mediaklikk.hu oldalon is figyelemmel követhető majd a találkozó.

A kisalföldi gárdával már kétszer találkoztunk az ősz folyamán, a bajnokság 2. fordulójában 4-0-ra, a Magyar Kupa 3. körében pedig 7-0-ra diadalmaskodtunk.

U19-es csapatunk a hétvégén nem lép pályára, mivel a 10. fordulós bajnokiját már korábban lejátszotta Szombathelyen, melyet jó játékkal sikerült 3-0-ra megnyerni.

November 4-én (szerda) 13 órától utolsó őszi bajnoki mérkőzését vívja az U16. Az előző három fordulóban gólt sem kapó gárdánk a Haladás-Viktória vendége lesz a Városligeti Sporttelepen.

Mind a hét bajnoki összecsapását sikerrel abszolváló U14-es együttesünket pedig november 7-én (szombat) 10 órától láthatjuk idén utoljára tétmérkőzésen. Tóth Judit csapata Budapest Honvéd ellenfele lesz a Tichy Lajos Sportcentrumban.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok