HÍREK

Újabb hazai bajnokit vív felnőtt csapatunk, “új” bajnokság kezdődik az utánpótlásban - Hétvégi program

2022-04-21

Újabb hazai bajnokit vív felnőtt csapatunk, “új” bajnokság kezdődik az utánpótlásban - Hétvégi program

Elhalasztották az U14 mérkőzését!

Utolsó áprilisi bajnoki mérkőzésén a Soroskár SC ellen lép pályára csapatunk a Simple Női Liga 17. fordulójában szombaton (április 23.) 16 órakor a BKV Előre Sporttelepen.

Az újonc négy tavaszi bajnoki mérkőzésén két pontot szerzett, egyaránt 1-1-es döntetlent játszottak a Haladás Viktória és az Astra-Activtek HFC-Üllő ellen, a legutóbbi két találkozójukon pedig a DVTK (1-2) és az FTC-Telekom (0-5) győzte le őket.

A Soroksár SC együttesével a bajnokság során már kétszer találkoztunk, a 3. fordulóban hazai pályán nyertünk 4-0-ra, góljainkat Sipos Lilla, Vachter Fanni, Brianna Taylor és Pinczi Anita szerezték.

A 10. körben a Kocsis Sándor Sportközpontban diadalmaskodtunk 5-0-ra, akkor a duplázó Legendás Lora mellett Angela Boyle, Nagy Virág és Vachter Fanni volt eredményes.

U19-es csapatunk a bajnokság alsóházi rájátszásának első fordulóban az FC Hatvan ellen lép pályára idegenben vasárnap 13 órakor, a felsőházban érdekelt U17 és U15 idegenbe látogat az első körben, előbbi az ETO FC Győr (szombat, 16:00), míg utóbbi a PMFC (vasárnap, 15:00) otthonába.

A regionális bajnokság szereplő U14 ezúttal a Tichy Lajos Sportcentrumban lépett volna pályára a BMTE-Airnergy FC ellen, de a találkozót május 24-re halasztották. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok