HÍREK

UP-rájátszás: Hazai bajnokit vívott az U19 és az U15

2022-05-02

UP-rájátszás: Hazai bajnokit vívott az U19 és az U15

Az Astra-Activtek HFC-Üllő és az FTC voltak az ellenfelek.

Leány Országos U19, Alsóház, 2. forduló
MTK Budapest U19–Astra-Activtek HFC-Üllő U19 3-2 (2-1)

Gólszerző: Pozsár (21.), Berencsi (27., 58.), illetve Godzsa (13.), Erdei (57.)

Sárga lap: Pozsár (88.)

MTK Budapest U19: Czinege - Mislai, Pozsár, Kövy, Galambos - Szabó J., Gravencz, Almási - Hajpál, Berencsi, Balogh (Török 80.).

Schrancz Balázs vezetőedző értékelése: - Az utóbbi hetek, hónapok legjobb játékával rukkoltunk elő, mely győzelmet ért a jó erőkből álló ellenféllel szemben. A sok jó egyéni teljesítmény mellett a csapatot emelném ki, akik egymásért küzdve játszottak. Jól és gyorsan reagáltunk a kapott gólokra, a középpályán rengeteg labdát szereztünk. Külön öröm, hogy végre szabadrúgásból is betaláltunk, valamint a győztes gólunkat egy, az edzésen gyakorolt játékhelyzetből szereztük.

Leány Országos U15, Felsőház, 2. forduló
MTK Budapest U15–Ferencvárosi TC U15 1-4 (0-2)

Gólszerző: Kovács M. (65.), illetve Gégény (18., 37.), Kovács P. (54.), Czenter (76.)

Sárga lap: Matyi (62.)

MTK Budapest U15: Oravecz - Balogh, Garda, Tassy, Kovács R. - Borzák, Kiss, Gávris, Szabó - Veres (Zsirka-Klein 41.), Kovács M.

Tóth Judit vezetőedző értékelése: - Nem kezdtük rosszul a mérkőzést. Az első negyedórában jól alakultak a dolgaink, majd két egyéni hibának köszönhetően kétgólos hátrányba kerültünk. Ellenfelünk próbált játszani, látszott, hogy tudatosan járatták a labdát. Ma sajnos nem tudtuk a tőlünk megszokott játékot játszani. Hátrányban is hajtottunk, le a kalappal ezért a játékosok előtt. Sajnálom a lányokat, mert ma mindent kitettek a pályára, mégsem kaptak érte pontot.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok