HÍREK

Utánpótlás: A Puskás Akadémia FC volt a hétvégi ellenfél

2023-03-13

Utánpótlás: A Puskás Akadémia FC volt a hétvégi ellenfél

Az U19 hazai pályán, az U17 és az U15 idegenben találkozott a felcsútiakkal.

Leány Országos U19, 18. forduló
MTK Budapest U19–Puskás Akadémia FC U19 1-2 (1-0)

Gólszerző: Végh (42.), illetve Németh (50.), Tóth (61.)

MTK Budapest U19: Fehér - Galambos, Pára, Bor, Herczik - Siposs, Végh, Gávris - Molnár E. (Bezzeg 46.), Gabona, Erdei.

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Alapvetően tetszett, hogy a mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. A szél ezen a napon mindent felülírt, minden mérkőzésen. Az első félidőben szép gólt lőttünk és kevés levegőt hagytunk az ellenfélnek. A második félidőben széllel szemben voltunk, de ennek ellenére maradt a dominanciánk, viszont az ellenfelünk egyénileg tudott extrát nyújtani. Sajnálom, mert nem érdemeltünk vereséget, a lányok mindent megtettek, büszke vagyok rájuk!

Leány Országos U17, 18. forduló
Puskás Akadémia FC U17–MTK Budapest U17 5-0 (4-0)

Gólszerző: Horváth K. (6.), Bak (20., 44., 78.), Simon (40.)

MTK Budapest U17: Hettiger - Farády, Garda, Spéth, Koller (Walton 46.) - Bánfi, Kiss, Szabó M. - Papp-Kálmán (Horváth L. 46.), Zsirka-Klein, Kelemen (Tőzsér 46.).

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Nem az összeszokott csapattal álltunk ki, ezért sok helyzetben nem értettük egymás játékát. Kevés befejezésünk volt a mérkőzésen, nem támadtunk sokat, inkább egyéni megindulások voltak. Középpályán többször a kapu közelében vesztettünk labdát, amiket az ellenfél kihasznált és gólra váltott. Sok játékos nem adta fel a végéig, és meg akarta nyerni a mérkőzést. Örülök annak, hogy a sérültek is szép lassan vissza tudnak térni.

Leány Országos U15, 18. forduló
Puskás Akadémia FC U15–MTK Budapest U15 1-1 (1-0)

Gólszerző: Oleksza (15.), illetve Farkas P. (60.)

MTK Budapest U15: Árokszállási - Neumann, Lőrincz-Rainiss R., Bellon - Lőrincz-Rainiss L., Farkas P., Puskás (Hubják 41.), Bakos, Balogh, Kovács (Weszely 60.) - Veres (Steinbacher 53.).

Roni Ribeiro Da Silva vezetőedző értékelése: - Mindenekelőtt nagyon gratulálok a lányoknak, mert ilyen időjárásban is tudtak csak a játékra koncentrálni, egyetlen pillanatig sem befolyásolta senki teljesítményét a minden irányból fújó szélvihar. Nagyon összeszedett volt a csapat, rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, amit gólra váltanunk sajnos csak egyszer sikerült, emiatt van egy kis hiányérzetem. A második félidőben az ellenfél nem tudott átjönni a mi térfelünkre. Tovább dolgozunk a befejezések tökéletesítésén.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok