HÍREK

Válogatott kapussal erősítettünk: Erős Evelin aláírt

2021-06-23

Válogatott kapussal erősítettünk: Erős Evelin aláírt

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Erős Evelin.

Az új szezonra készülő csapatunk Sipos Lilla megszerzése után újabb játékossal erősödött:

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Erős Evelin.

A 22 éves kapus az elmúlt két évet a Kelen SC gárdájában töltötte, ahol rendre az ő nevével kezdődött az összeállítás, mindössze hat bajnoki mérkőzést hagyott ki 2019 nyara óta.

A felnőtt nemzeti együttesbe már többször meghívót kapó hálóőr a Magyar Labdarúgó Egylet gárdájától került az FTC-hez 2015-ben, majd a zöld-fehérek után Kókán és az Astránál is megfordult, mielőtt a Kelen SC-hez került.

- Mivel sajnos a Kelennel búcsúztunk az élvonaltól, mindenképp szerettem volna váltani és továbbra is az élvonalban védeni. Nem volt nehéz döntés elfogadni az MTK ajánlatát, hiszen a klubnál profi körülmények uralkodnak, nem utolsó sorban pedig komoly célokért lehet küzdeni. Nagyon várom már a felkészülés kezdetét, napról napra szeretnék bizonyítani a szakmai stábnak. Új szituációba kerülök én is, hiszen korábban olyan csapatnál védtem, ahol nagyon sok dolgom volt 90 perc alatt, de bízom benne, ezt a helyzetet is jól megoldom majd. Szeretnék folyamatosan a válogatott keretéhez tartozni és bemutatkozni a nemzeti együttesben - mondta a leigazolását követően új szerzeményünk.

Íme, egy összeállítás Erős Evelin védései közül:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok