HÍREK

Zágor Bernadett aláírt

2023-01-04

Zágor Bernadett aláírt

Válogatott, BL-tapasztalattal rendelkező játékos az első téli igazolásunk.

A Simple Női Liga tavaszi folytatására január 9-én kezdi meg a felkészülést csapatunk, de a háttérben folyamatosan zajlik a keret megerősítése.

Az egyeztetéseknek köszönhetően meg is van az első téli szerzeményünk, az MTK Budapestnél folytatja pályafutását Zágor Bernadett.

A válogatottban több mint 80 alkalommal pályára lépő támadó az osztrák SKN St. Pölten együttesétől tér haza, ahol 2017 nyara óta szerepelt.

Zágor Bernadett számára nem lesz ismeretlen az MTK, 2011 és 2014 között már erősítette klubunkat, mellyel kétszer bajnoki címet, egyszer pedig kupagyőzelmet ünnepelhetett. 

A 32 éves futballista Ausztriában négyszer volt bajnok, háromszor pedig kupagyőztes. A Bajnokok Ligája idei kiírásban négy csoportmeccsen is pályára lépett a Wolfsburg, az AS Roma és Slavia Praha ellen, a rómaiak elleni hazai mérkőzésen gólpasszt adott.

- Nagyon örülök neki, hogy egy ilyen kvalitású támadót sikerült igazolnunk. Dettit már régóta ismerem, mind a válogatottban, mind az MTK-ban együtt játszottunk. Ő egy komplex játékos, aki azon felül, hogy a támadósor minden pozíciójában bevethető, személyiségével és mentalitásával rengeteget fog adni csapatunknak. Külön öröm, hogy fiatal játékosaink sokat tanulhatnak az ősszel még a Bajnokok Ligájában szereplő válogatott játékostól - nyilatkozta Zágor Bernadett leigazolását követően Pinczi Anita szakágvezető.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok