HÍREK

Zsanett nem kisasszonyfocista (LAPSZEMLE)

2014-11-05

Zsanett nem kisasszonyfocista (LAPSZEMLE)

„Olyan dolgokat csinál a labdával, melyekre nem minden fiú képes. Biztos, hogy helytállna NB I-es mérkőzésen is” – dicsérte Domonyai László az MTK futballcsapatának klubigazgatója a női együttes kitűnőségét, Kaján Zsanettet.

Ezzel felkeltette a Blikk érdeklődését, így meglesték a hazai női foci nagy tehetségét. A szombathelyi Viktória ellen 2-0-ra megnyert Magyar Kupa-negyeddöntő ugyan nem róla szólt, de megmozdulásain érződött, hamar kinőheti a női NB I-et.

– Zsanettet már kicsi korában is csak a labda érdekelte. Az iskolában is állandóan focizott, természetesen fiúk között, onnan is kitűnt idővel – súgta meg a büszke édesapa, a játékosként NB II-ig jutó Kaján Gábor, aki azt sem bánná, ha továbbra is az erősebbik nem képviselői között játszhatna a lánya.

Erre azonban nincs lehetőség, így csak időnként edz fiúkkal a ballábas tehetség.

– Olvastam Domonyai mondatait, jólesett, meglepődtem, de sajnos valószínűtlen – mosolygott Kaján Zsanett. – Sem gyorsaságban, sem erőszakosságban nem vesszük fel a versenyt a férfiakkal. A legnagyobb nemzetközi sztárok talán, de én biztos nem.

Ettől még edzője szerint nagy jövő előtt áll.

A teljes cikk itt olvasható.

Fotó: Fuszek Gábor

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok