HÍREK

Bajnok az U14-es leánycsapat!

2019-05-27

Bajnok az U14-es leánycsapat!

Győzelemmel zártak.

Az U14-es leány labdarúgócsapatunk 4-2-re verte az Újpest együttesét a bajnokság zárófordulójában, így bajnokhoz méltó módon búcsúztatták az évet a lányok. A gárda edzője, Tóth Judit a következőket írta a lányok idei teljesítményéről:

Még emésztenem kell, még nem hiszem el! Játékosként sokszor átéltem ezt az érzést és tudom milyen felemelni a bajnoki „trófeát”. Sok sikerben volt részem a klubokban (László Kórház, Femina, Renova) és címeres mezben is (65 alkalommal). Ha belegondolok, Európa hét legjobb csapatában voltunk annak idején válogatott szinten, de ez még a 80-as, 90-es években volt.

Most, majd 35 év elteltével ismét átélhetek hasonló érzéseket, csak már edzőként. Teljesen más. Most nem tudok bemenni a pályára, most az oldalvonal mellett tudok csak segíteni. Szerettem volna átadni azt a tapasztalatot, amit tanultam én is az edzőimtől. A sikerért meg kell szenvedni és küzdeni az utolsó sípszóig. Mi megtettük. Hittünk a sikerben, hittünk magunkban és egymásban, csapattá értünk! Ez nem csak azokról szólt, akik a legtöbb percet a pályán töltötték. A sikerünk kulcsa az összetartás volt, nem volt féltékenység és egoizmus az öltözőben, ezt nem is engedtem volna. Csodálatos szezont zártunk. Gratulálnom kell a játékosaimnak! Ilyen társasággal, és azzal a kemény munkával, amit beletettünk ebben az idényben, tudtuk, hogy képesek lehetünk bajnokságot nyerni.

Sikerült!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-22 16:30 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok