HÍREK

Csuhai Vivien az U19-es alapszakasz gólkirálynője lett, Szabó Melissza 47 találatig jutott az U15-ben

2022-04-20

Csuhai Vivien az U19-es alapszakasz gólkirálynője lett, Szabó Melissza 47 találatig jutott az U15-ben

Termelték a gólokat játékosaink az utánpótlás-bajnokság alapszakaszában.

Hétvégétől alsó- és felsőházi rájátszással folytatódnak a bajnokságok az U19-es, az U17-es és az U15-ös korosztályban.

Az alapszakaszban 86 gólig jutott U19-es csapatunk, melyből 24 gólt vállalt Csuhai Vivien, aki így az alapszakasz gólkirálya is lett. A profi szerződést kapó támadónk többek között a Puskás Akadémia FC és az ETO FC Győr elleni rangadókon is eredményes volt.

Jó teljesítménye nem kerülte el felnőtt csapatunk szakmai stábjának figyelmét sem, hiszen a játékos a DVTK és az ETO FC Győr ellen kezdő volt tavasszal a Simple Női Ligában, míg a Haladás Viktória ellen csereként lépett pályára.

U17-es együttesünk 68 gólt szerzett 18 forduló alatt. A csapat legeredményesebb játékosai Bánfi Gréta és Gabona Laura voltak, ők egyaránt tíz találatig jutottak.

U15-ös csapatunk 128 gólt szerzett, a 13 éves Szabó Melissza egymaga jutott 47 találatig, mellyel az alapszakasz góllövőlistájának második helyén zárt. Játékosunk 18 forduló alatt mindössze három bajnokin maradt gól nélkül!

Rajta kívül Bánfi Gréta és Veres Stefánia lőtt 10 gól fölött, előbbi 24, utóbbi 14 alkalommal köszönt be. Kiss Szonja télen tért vissza a Puskás Akadémia FC-től, de hat mérkőzésen így is szerzett nyolc gólt.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok