HÍREK

Kiütéses sikerrel továbbjutás a Magyar Kupában

2019-10-13

Kiütéses sikerrel továbbjutás a Magyar Kupában

A miskolci győzelemmel készülhetünk a negyeddöntőre.

FÖRCH Női Magyar Kupa, 3. forduló
DVTK – MTK Hungária FC 1-4 (0-1)

DVTK: Schildkraut – Balázs (Antwi 83.), Jáhn, Kiamou, Boros – Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu – Barker (Balogh 89.), Bradic
MTK Hungária FC: Varga – Papp (Csolti 58.), Demeter, Turányi, Nagy L. (Nagy Á. 79.) – Magyarics, Farádi-Szabó, Csányi, Palkovics (Pápai 65.) – Németh, Milunovics
Gólszerző: Bradic (78.) illetve Milunovics (14., 11-esből), Csányi (73., 88.), Pápai (85.)
Sárga lap: Bradic (36.), Sandu (44.), Jáhn (70.) illetve Demeter (39.), Papp (51), Farádi-Szabó (75.)
Piros lap: Kiamou (13.)

A válogatott mérkőzés miatti szünet után a bajnokságban veretlen csapatunk a DVTK otthonába látogatott a FÖRCH Női Magyar Kupa 3. fordulójában. A két együttes a legutóbbi tétmérkőzését éppen egymás ellen játszotta, akkor az NB I-ben 1-1-es döntetlen született a borsodiak otthonában.

Az összecsapás remekül indult a mieink számára, a 13. percben ugyanis a gólhelyzetben kilépő Milunovicsot lerántotta Kiamou. A vétkest kiállította a játékvezető, a megítélt szabadrúgást pedig a sértett pazarul a kapu bal oldalába tekerte.

A fordulást követően sokáig újabb gól nem esett, az utolsó szűk húsz percben viszont felpörögtek az események. A 73. percben újabb szabadrúgásgólt szereztünk, ezúttal Csányi lőtt kíméletlenül a léc alá.
Öt perccel később a hazaiak szépíteni tudtak, de előbb Pápai találatával, majd Csányi második góljával lezártuk a mérkőzést, és bejutottunk a negyeddöntőbe.

Cseh András értékelése: 
- Gratulálok a lányoknak a továbbjutáshoz! Női mérkőzésen ez egy férfias játék volt. Nagyon kemény, agresszív ellenfél ellen játszottunk, voltak nehezebb periódusok a mérkőzésen, de megérdemelten jutottunk tovább ilyen arányban is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-22 16:30 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok