HÍREK

Makrai László: "Egy 9-0 után nem lehetek elégedetlen"

2022-09-17

Makrai László: "Egy 9-0 után nem lehetek elégedetlen"

Vezetőedzőnk az Újpest FC elleni bajnoki értékelése mellett a Simple Női Kupa sorsolásáról és Legendás Lora sérüléséről is nyilatkozott.

Makrai László vezetőedző így értékelte az Újpest FC ellen 9-0-ra megnyert bajnokit: - Amennyiben korábban lőjük az első gólt, talán nagyobb arányú sikert is arathattunk volna, de egy 9-0 után természetesen nem lehetek elégedetlen. Az Újpest korábbi mérkőzésein is megfigyelhető volt, hogy sokáig jól tartják magukat, szerencsére már a szünetre több gólos volt az előnyünk. Ahogy jöttek a gólok, úgy jött az önbizalom is, voltak szép támadásaink, egy-két begyakorolt figurát is visszaláttam, ennek örülök. Edzésen mindenki dolgozik becsülettel, mindenki megérdemli a játékperceket, ezért is cseréltem ötöt a második félidő elején. Többen ismét bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Vezetőedzőnket a kupasorsolásról is kérdeztük, ahol a 4. fordulóban az ETO FC Győr lesz az ellenfelünk: - Örülök, hogy hazai pályán kerül sor a mérkőzésre, komoly erőfelmérő lesz az a találkozó. Rövid időn belül kétszer találkozunk majd velünk, előbb a kupában, majd a bajnokságokban. Nyilván nem lesz könnyű dolgunk, de szeretnénk továbbjutni.

Szakvezetőnk Legendás Lora sérüléséről is tájékoztatást adott: - A hétfői edzésen, egy ártalmatlan szituációban sajnos egy rossz mozdulatot követően rálépett a külső talpélére, és egy roppanást érzett. Jelenleg fekvőgipszben van, utána jöhet a járógipszes időszak, majd a rehabilitáció. Sok függ majd a rehabilitációtól, de remélem, az őszi szezon végére legalább edzésbe tud állni. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok