HÍREK

Tucatnyi gól Békéscsabán

2019-09-23

Tucatnyi gól Békéscsabán

12 gól az U19 meccsén, 9 az U16-on.

U16
MTK Hungária FC–Békéscsaba 1912 Előre 12-0 (5-0)

MTK Hungária FC: Fehér (Mikó 41.) – Kiss (Rácz 41.), Gravencz, Lőrincz, Benke – Mislai, Schmidt, Balogh, Szabó (Bánfi 41.) – Peszlen, Nagy

Gól: Szabó (3), Mislai (2), Schmidt (2), Bánfi (2), Peszlen, Nagy, Rácz

A két forduló után ötven százalékos mérleggel álló csapatunk verőfényes napsütésben fogadta a Békéscsabát. Csorbai Nikolett együttese azonnal magához ragadta a kezdeményezést, támadólag lépett fel, amelynek az első félidőben öt szerzett gól lett az eredménye.

A fordulást követően sem lassítottak a lányok, szép gólokkal ajándékozták meg a kilátogató nézőket. A vége 12-0 lett, így önbizalommal telve utazhat a gárda Győrbe a következő fordulóban.

Csorbai Nikolett értékelése: – Gratulálok a csapatnak! Nagyon örülök, hogy 0:0-nál és a mérkőzés végén is ugyanabban a ritmusban próbáltak játszani. Az eredmény ellenére számos helyzetet hagytunk ki. Jövő héten Győr, amely jóval nehezebbnek ígérkezik, de úgy gondolom, a mai mérkőzésen bíztató volt a játék, és ez elég lendületet ad a lányoknak a jövő heti találkozó megnyeréséhez.

U19
MTK Hungária FC–Kelenc SC 9-0 (4-0)

MTK Hungária FC: Fehér (Karácsonyi 46.) – Sain, Bokor, Legendás, Kovács, Benke, Stefán, Szabó, Mislai (Szili 46.), Berencsi, Gravencz (Kolarik 46.)

Gól: Berencsi (3), Stefán (2), Legendás, Szabó, Gravencz, Kolarik

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-22 16:30 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok