HÍREK

U14: Győzelem az Örökrangadón

2019-09-30

U14: Győzelem az Örökrangadón

Az U19-es csapatunk kiütéssel győzött.

U14
MTK Hungária FC–Ferencvárosi TC 2-1 (1-0)

MTK Hungária FC: Kispetik – Garda, Koller, Pára, Bánfi – Csoma, Schmidt, Németh – Tőzsér

Cserék: Győző, Zsirka-Klein

Gólszerző: Németh, Pára illetve Vas

Pénteken Örökrangadót rendeztek az U14-es leány bajnokságban, csapatunk ugyanis az FTC-vel csapott össze. A remek hangulatban lejátszott összecsapás mezőnyjátékkal indult, majd Tóth Judit csapatának sikerült átvennie a játék irányítását.

Sikerült is megszereznünk a vezetést, miután a vendégek játékosa a saját kapufájára csúsztatta a labdát, a leggyorsabban eszmélő Németh pedig közelről a kapuba kotorta a játékszert.

A fordulást követően a zöld-fehérek kerültek fölénybe, és hét perccel a vége előtt egy szép átlövéssel sikerült egalizálniuk. A mieink azonban nem adták fel, négy perccel a lefújás előtt Pára kapott egy remek indítást, és a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt.

Csapatunk így a harmadik mérkőzését is megnyerte a bajnokságban.

Tóth Judit értékelése: – Kicsit bátortalanul és idegesen kezdtünk a Ferencváros ellen. Sajnos ez meg is látszott, mert szokatlanul sok pontatlanság, labdakezelési hiba, és még ennél is több rossz döntés jellemezte a játékunkat. Rengeteg labdát eladtunk, és sokszor messze voltunk az ellenfél játékosaitól, ezáltal hatalmas területeket hagytunk nekik. Védekezésben nagy fáziskéséssel reagáltunk a történtekre, párharcokat veszítettünk, ezekben a helyzetekben sokkal keményebbnek kell lennünk a jövőben. Küzdeni tudásban nem volt hiány, nagy erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért. A végére nagyon elfáradtunk, ami érthető, hiszen csere nélkül játszottuk végig a találkozót. Kiemelni senkit nem szeretnék, mert ez nagy csapatmunka volt. Minden lány dicséretet érdemel, a szívük oda juttatta őket, hogy győztesen hagyják el a játékteret. Nem lesz könnyű ez a szezon, de minden eszközzel azon leszünk, hogy egytől egyig minden játékosunk erősebben jöjjön ki belőle, mint ahogy az előzőt befejezte.
[image]

U19
MTK Hungária FC–DLA-DEAC 12-0 (11-0)

MTK Hungária FC: Fehér (Karácsonyi 46.) – Sain, Váradi (Kolarik 46.), Bokor – Szabó, Stefán (Mislai 46.) –Legendás, Kovács (Gravencz 46.), Mayer (Benke 46.) – Berencsi, Pápai (Pásztor 46.)

Gólszerző: Pásztor (5), Stefán (2), Legendás (2), Mayer, Kovács, Kolarik

Schumi Dóra: – Gratulálok a lányoknak, akik ilyen arányban is teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-22 16:30 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok