HÍREK

Utánpótlás: Kapott gól nélküli győzelmek az ETO FC Győr ellen

2023-05-01

Utánpótlás: Kapott gól nélküli győzelmek az ETO FC Győr ellen

Az U19 idegenben, míg az U17 és az U15 hazai pályán verte a győrieket.

Leány Országos U19, 23. forduló
ETO FC Győr U19–MTK Budapest U19 0-2 (0-1)

Gólszerző: Bezzeg (28.), Diramerján (53.)

Sárga lap: Smuk (87.)

MTK Budapest U19: Fehér (Rónyai 60.) - Mislai, Pára, Bor, Herczik (Krizsán 57.) - Végh (Farkas L. 75.), Almási, Bezzeg (Molnár E. 75.) - Gabona (Petőfi 46.), Diramerján, Erdei (Vajda 57.).

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Nagyon jól kezdtünk, a magas letámadásunkkal nem tudott az ellenfelünk mit kezdeni, több kapufát is lőttünk, de a gólunk egy szabadrúgást követően jött. Szépen játszottunk és veszélyesen, a gólok hiányoztak, de a második félidőben abból is jött még egy. Ezt követően nagyon zaklatott lett a játék a sok sérülés miatt, sajnos minden esetben cserélni is kellett. Örülök a sikernek, tudatosan szépen fociztunk.

Leány Országos U17, 23. forduló
MTK Budapest U17–ETO FC Győr U17 2-0 (0-0)

Gólszerző: Kiss (64.), Gávris (82.)

Sárga lap: Farkas (55.), Konrád (84.)

Piros lap: Ézsely (90.)

MTK Budapest U17: Hettiger (Schvirján 46.) - Farády (Csoma 65.), Garda, Kovács R., Halász - Gávris, Kiss, Szabó M. - Borzák, Walton, Zsirka-Klein (Spéth 57.).

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Nagyon örülök annak, hogy amit edzéseken gyakoroltunk játékhelyzeteket, azokból sikerült gólokat szerezni és további helyzeteket kialakítani. Ha a helyzetek végén jobban koncentrálunk, akkor sok-sok gólt szerezhettünk volna. Gratulálok a játékosoknak! 

Markó Melinda asszisztens edző értékelése: - Már a bemelegítésnél láttam a lányokon, hogy koncentráltak, és amit az öltözőben megbeszéltünk, próbáltak végig megvalósítani. Őszintén mondom, rég láttam ennyire egyben a csapatot, a kapusoktól a támadókig egyaránt. Már a meccs elejétől mi domináltunk, szinte minden labda a miénk lett, aminek nagyon örülök, mert a Győrrel mindig ki-ki meccset szoktunk játszani és a sikeres párharcokat hiányoltam eddig, de most maximálisan helytálltak a lányok az egész meccs alatt. Egy kis hiányérzetem azonban a helyzetkihasználással van. Remek támadásokat vezettünk, a labdakihozatalokról nem is beszélve, csak a gól hiányzott. 64 percet kellett várnunk az első gólunkra, de végre megtört a jég. Nagyon büszke vagyok a lányokra, megérdemelték a győzelmet! Dolgozunk tovább, hogy hétről hétre jobbak legyünk és a kitűzött célunkat elérjük együtt egy csapatként.

Leány Országos U15, 23. forduló
MTK Budapest U15–ETO FC Győr U15 7-0 (3-0)

Gólszerző: Kovács M. (8., 25.), Farkas P. (40.), Lőrincz-Rainiss L. (45.), Veres (67., 76.), Molnár L. (74.)

Sárga lap: Neumann (13.)

MTK Budapest U15: Árokszállási (Nagy 41.) - Hubják, Neumann (Steinbacher 41.), Bellon - Balogh, Puskás (Weszely 41.), Bakos, Farkas P., Lőrincz-Rainiss L. (Molnár L. 52.) - Kovács M. (Kelemen 58.), Veres.

Roni Ribeiro Da Silva vezetőedző értékelése: - Az első 20 percben látszott, hogy az új helyszínnel még ismerkednünk kell, de aztán felvettük a ritmust, és kezdtünk lendületesen, gyorsan, jól játszani. Mindenki remekül hozta a posztjának megfelelő feladatát, a cserék jól szálltak be. A helyzetkihasználásunk sokat javult, ennek eredménye a hét rúgott gól, a nulla kapott pedig azt mutatja, hogy a középpálya jól szűrt, a védelem stabil volt, ha az ellenfél egyszer-egyszer helyzetbe került, a kapusok is hibátlan teljesítményt nyújtottak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok