HÍREK

Bajnok lett U14-es csapatunk

2021-05-29

Bajnok lett U14-es csapatunk

Tóth Judit együttese tizenhat bajnoki mérkőzésből tizenötöt megnyert, jobb gólkülönbségével lett aranyérmes az FTC-t megelőzve.

Leány U14, HNP-Dél Nyugati csoport, 18. forduló
MTK Hungária FC U14–Budapest Honvéd U14 3-0 - Játék nélkül

U14-es együttesünk annak tudatában várta a péntek délutáni Budapest Honvéd elleni utolsó fordulós bajnoki mérkőzést, hogy ha nyer, biztosan első helyen fejezi be a bajnokságot. A kispestiek azonban lemondták a találkozót, melynek három pontját 3-0-ás gólaránnyal csapatunk kapta meg, így megszerezte az aranyérmet.

Tóth Judit együttese a kilenc gárdát felvonultató bajnokságban tizenhat mérkőzésen lépett pályára, melyek közül tizenötöt megnyert és mindössze egyet veszített el. A csapat azonos pontszámmal zárt, mint az ezüstérmes FTC, de a jobb gólkülönbség (nekünk +117, a zöld-fehéreknek +100) klubunknak kedvezett a végelszámolásnál.

A bajnoki címet szerző gárda névsora: Kispetik Alexandra, Borzák Lilien, Koller Alexandra Szabina, Bánfi Gréta, Szabó Melissza, Csoma Linda Szófia, Kiss Szonja, Garda Júlia Sára, Tassy Kata, Győző Regina Kiara, Zsirka-Klein Anna.

Tóth Judit vezetőedző értékelése: - Sajnálom, hogy nem a pályán sikerült bebiztosítani a bajnoki címet, de ez már csak ilyen furcsa szezon volt. Ettől függetlenül a tavalyi “fél aranyérem” - amikor hiába álltunk első helyen, a koronavírus-járvány miatt nem fejezhettük be a bajnokságot - után idén örömmel és nagy büszkeséggel vehetjük át az első helyért járó medáliát. A lányok mindent beleadtak az első edzéstől az utolsóig, és ami talán mindennel fontosabb, sokat fejlődtek tavaly nyár óta. A nehézségek ellenére öröm volt velük együtt dolgozni. Gratulálok az összes játékosomnak a bajnoki címhez, büszke vagyok Rátok!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok