HÍREK

Két góllal nyertünk Szombathelyen

2021-10-30

Két góllal nyertünk Szombathelyen

A mérkőzés elején Milunovic, a végén Vachter talált be, így három pontot szereztünk a Haladás-Viktória otthonában.

Simple Női Liga, 9. forduló
Haladás-Viktória–MTK Budapest 0-2 (0-1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum
Vezette: Sipos Katalin (Hegedüs-Baráth, Tóth)

Gólszerző: Milunovic (2.), Vachter (90+4.)

Sárga lap: -

Haladás-Viktória: Bíró - Kováts, Balogh, Németh Zs., Urbán - Németh A., Koprena (Nagy D. 67.), Herczeg, Vladulescu - Szil, Bódai (Németh M. 52.)

Vezetőedző: Székely Tibor

MTK Budapest: Varga - Vajda (Palkovics 85.), Curless, Boyle, Pinczi - Nagy V., Bokor, Stefán (Farádi-Szabó 89.), Legendás (Stephens 79.) - Vachter, Milunovic.

Vezetőedző: Farkas Attila

A válogatott vb-selejtezői után folytatódó Simple Női Liga 9. fordulójában csapatunk a Haladás-Viktória otthonában lépett pályára.

Remekül kezdtük a mérkőzést, a 2. percben Nagy Virág jobbról érkező beadását Olivera Milunovic lőtte hat méterről a jobb sarokba (0-1).

A gyors vezetés után csapatunk játszott fölényben, a hazaiak a kontrákra rendezkedtek be. A 32. percben Stefán dolgoztatta meg Bíró kapust, majd a félidő hajrájában Varga védett kétszer is Koprena kísérleténél.

A fordulást követően Szil fejesét védte Varga, majd fokozatosan vettük át ismét a játék irányítását. A 60. percben Milunovic duplázhatott volna, de 10 méterről a jobb sarok mellé lőtt. A 72. percben Vachter eldönthette volna a mérkőzését, de ziccerben nem tudott túljárni a hazai hálóőr eszén.

A legvégén Nagy Virág találta telibe a felső lécet, a ráadás negyedik percében Vachter Fanni viszont 12 méterről már nem hibázott (0-2), mellyel beállította a végeredményt.

Csapatunk így négy nyeretlen bajnoki után ismét három pontot szerzett.

Folytatás jövő vasárnap, akkor az újonc Soroksár SC vendégei leszünk.

Farkas Attila vezetőedző értékelése: - Fontos volt, hogy a rosszul sikerült mérkőzések után minél hamarabb vezetést szerezzünk, szerencsére ez sikerült is. Sajnálom, hogy csak a végén tudtuk lezárni az összecsapást, de a legfontosabb, hogy újra nyertünk. A héten elveszítettük a legeredményesebb gólszerzőnket, de a játékosok jól reagáltak a kialakult helyzetre. Mindenki kivette a részét a védekezésből és a támadásból egyaránt, örülök, hogy végre kapott gól nélkül zártunk. Sok helyzetünk volt, melyek közül ma kettőt tudtunk kihasználni. A kapu előtti hatékonyságon javítanunk kell a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok