HÍREK

Kiütéses győzelem az Újpest ellen

2022-09-17

Kiütéses győzelem az Újpest ellen

Csapatunk a négy gólig jutó Sipos Lilla vezetésével fölényes sikert aratott.

Simple Női Liga, 5. forduló
MTK Budapest–Újpest FC 9-0 (5-0)

Budapest, BKV Előre Sporttelep
Vezette: Bognár Réka (Dévai, Kovács)

Gólszerző: Sipos (34., 45+1., 68., 72.), Csuhai (35., 37.), Vachter (39.), Milunovic (55., 82.)

Sárga lap: Nagy (66.)

MTK Budapest: Erős - Bánfi (Tagyi 57.), Vajda, Palama, Pinczi - Farádi-Szabó (Bokor 57.) - Vachter (Murár 57.), Magyarics (Tőzsér 57.) - Csuhai (László 57.), Milunovic, Sipos.

Vezetőedző: Makrai László

Újpest FC: Pap - Kreisz (Szűcs 77.), Nagy, Véglás, Lipkovics - Szabó (Szalontai 46.) - Dénes (Mogyorósi 46.), Kiss, Hlavacska (Fézler 46.) - Benkő (Galszter 77.), Léner.

Vezetőedző: Oroszi Sándor

A Simple Női Liga 5. fordulójában veretlen, kapott gól nélkül álló együttesünk az első három mérkőzését elveszítő - az FTC-Telekom elleni összecsapásukat elhalasztották - Újpest FC csapatát látta vendégül.

Az újonc ellen Makrai László vezetőedző Barkóczi Bernadett, Haraszti Fanni, Legendás Lora és Varga Luca játékára nem számíthatott sérülés miatt, újra bevethető volt viszont Tagyi Vivien és Vas Hajna.

Támadólag léptünk fel a találkozó elején, Csuhai már a 2. percben a kapuba talált, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. Négy perccel később Pinczi bal oldalról érkező beadása a felső lécen csattant.

A 12. percben Sipos tálalt Vachter elé, játékosunk viszont fölé lőtt kapásból. A 28. percben Vachter centerezett jobbról, Sipos bombája nem sokkal kerülte a bal alsót.

A 34. percben mezőnyfölényünk góllá érett: Vajda kiváló labdát ívelt Sipos Lilla elé, támadónk pedig balról hatalmas gólt rúgott a hosszú felsőbe (1-0).

A vezetés megszerzése után már záporoztak a gólok, a szünetig további négy gólt szereztünk: A 35. percben Sipos önzetlen passza után Csuhai Vivien lőtt az üres kapuba (2-0), két minutummal később Csuhai a kapust átemelve szerzett gólt (3-0). A 39. percben Farádi-Szabó bombája kijött a kapusról, Vachter Fanni pedig közelről befejelte (4-0). Az első félidő ráadásában Sipos talált be Vachter beadása után (5-0), így öt gólt szerezve vonulhattunk pihenőre.

A fordulást követően az 55. percben szereztük meg a hatodikat: Vachter szerzett labdát, majd Olivera Milunovic elé passzolt, aki higgadtan a bal alsóba lőtt (6-0).

A 57. percben mind az öt cserelehetőségét kihasználta vezetőedzőnk, Tagyi, Murár, Bokor, László és Tőzsér is lehetőséget kapott.

A 68. percben Sipos megszerezte a mesterhármast, a 68. percben 20 méterről, középről bombázott a léc alá (7-0).

A 71. percben Sipos adott nagy labdát Tőzsérnek, fiatal támadónk viszont ziccerben a kapusba lőtt. Egy perccel később Sipos már saját maga negyedik gólját szerezte, ezúttal Pinczi beadását fejelte a kapuba (8-0).

A 82. percben Milunovic fejjel szerezte meg a kilencediket, mellyel beállította a 9-0-ás végeredményt.

A következő fordulóban a Haladás Viktória vendégei leszünk, a szeptember 25-én, vasárnap 15:45-kor kezdődő találkozót élőben közvetíti az M4Sport!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok