HÍREK

Kiütéses győzelmet arattunk Újpesten

2023-04-01

Kiütéses győzelmet arattunk Újpesten

Csapatunk az első félidőben hat, a második játékrészben egy gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot.

Simple Női Liga, 16. forduló
Újpest FC-MTK Budapest 0-7 (0-6)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma

Vezette: Virág András Barnabás (Gavalla-Kulcsár, Vinter-Gecsei)

Gólszerző: Csuhai (4., 10., 44.), Palama (17.), Zágor (18., 29.), Gudchenko (54.)

Sárga lap: Dubuc (48.), illetve Milunovic (69.)

Újpest FC: Pap - Dénes (Galszter 46.), Nagy, Véglás, Lipkovics (Bodor 46.) - Szalontai (Kovaleva 46.), Szabó (Kreisz 74.), Kiss, Szöllős (Dubuc 46.) - Lymar, Shkoda.

Vezetőedző: Oroszi Sándor

MTK Budapest: Varga - Legendás (Bánfi 46.), Vajda (Murár 46.), Palama, Haraszti - Farádi-Szabó (Barkóczi 61.), Bokor - Csuhai, Milunovic, Gudchenko (Tőzsér 61.) - Zágor (László 46.).

Vezetőedző: Makrai László

A Simple Női Liga 16. fordulójában felnőtt csapatunk a tabella utolsó helyén álló Újpest FC otthonában lépett pályára szombat délután.

A tavasszal mindhárom összecsapását megnyerő együttesünkből Vachter Fanni és Magyarics Zoé hiányzott sérülés miatt.

A sereghajtó vendégeként jól kezdtünk, és már a 4. percben megszereztük a vezetést. Zágor centerezett a bal oldalról, a középen érkező Csuhai Vivien átvette a labdát, majd a hosszú alsóba lőtt (0-1).

Hat perccel később Gudchenko kapott kiváló labdát, lövését Pap kiütötte, a kipattanót azonban Csuhai a kapus mellett a hálóba lőtte (0-2).

Fölényünk a folytatásban újabb gólokban mutatkozott meg. Előbb a 17. percben Maria Palama bombázta a hálóba a szöglet után ide-oda pattanó labdát (0-3), majd egy minutummal később Zágor Bernadett lőtte ki a jobb felsőt (0-4).

A 25. percben szép összjáték végén Zágor lőtt 17 méterről, középről, a védőn megpattanó próbálkozását vetődve hárítani tudta Pap, majd két perccel később Bokor tekerése kerülte el nem sokkal a kaput.

A 29. percben Zágor parádés labdával hozta ziccerbe Csuhait,  Pap viszont nagyot védett. Még ugyanabban a percben viszont már ő sem tudott menteni, Zágor senkitől sem zavartatva a jobb alsóba lőtt (0-5).

A 34. percben lövőhelyzetbe kerültek a hazaiak, Szöllős kísérlete viszont elkerülte bal sarkot.

A 44. percben hat gólra növeltünk az előnyünket, Csuhai ezúttal fejjel volt eredményes, így egy félidő alatt mesterhármasig jutott (0-6).

A szünetben három helyen is változtatott vezetőedzőnk, Legendás, Vajda és Zágor nem jött ki a folytatásra, érkezett a helyükre Bánfi, Murár és László.

A második játékrész első helyzete az Újpest előtt adódott, az 50. percben Lymar ziccerben lépett ki, Varga azonban nagy védéssel kitolta a lövését.

Az 54. percben remek indítás után Lyubov Gudchenko lépett ki egy az egyben a kapussal szemben, és higgadtan a jobb alsóba passzolt (0-7).

A 61. percben Barkóczi és Tőzsér is lehetőséget kapott. Kilenc minutummal később hátul eladtuk a labdát, Galszter azonban nem talált kaput.

Az utolsó 15 perce fordulva Tőzsér lőtt fordulásból, egy védőn lelassult a labda, így Pap könnyedén magához ölelte a játékszert.

A hajrában Csuhai és László is a kapu fölé bombázott nagy helyzetben, így az eredmény már nem változott, 7-0-ra nyertünk a Tábor utcában.

A válogatott szünetét követően hazai bajnoki vár együttesünkre, április 15-én a Haladás Viktóriát fogadjuk a Lantos Mihály Sportközpontban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok