HÍREK

Örökrangadót játszik felnőtt csapatunk, pályán az U19 és az U14

2021-03-12

Örökrangadót játszik felnőtt csapatunk, pályán az U19 és az U14

U16-os együttesünk hétvégi Puskás Akadémia FC elleni bajnoki mérkőzését április 21-re halasztották.

Három és fél hónapos szünet után folytatódik a Simple Női Liga, csapatunk a 13. fordulóban rögtön Örökrangadót játszik. Március 16-án, kedden 18 órától a listavezető FTC-Telekom együttesét látjuk vendégül az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A zöld-fehérek egy ponttal előzik meg gárdánkat a tabellán, így egy győzelemmel visszaugorhatnánk az első helyre. Az ősz folyamán már találkozott a két csapat, akkor sérülésekkel és betegségekkel megtizedelt együttesünk 4-2-es vereséget szenvedett idegenben. Az előző hétvégén rendezett Magyar Kupa-negyeddöntőt mindkét fél sikerrel abszolválta, csapatunk 11-0-ra nyert Nyíregyházán, míg az FTC 3-0-ra Felcsúton.

U19-es lányaink is a listavezető ellen lépnek pályára. Schrancz Balázs együttese vasárnap 12 órától az Astra-Alef HFC-Üllő vendége lesz a Vasas Pasaréti úti sporttelepén. Ősszel fájó, 1-0-ás vereséget szenvedtünk hazai környezetben.

U16-os csapatunk is a bajnokság éllovasával találkozott volna, de Puskás Akadémia FC elleni felcsúti látogatásunkat elhalasztották. A mérkőzést a tervek szerint április 21-én, szerdán 14 órától pótolják.

A bajnokságot hibátlan teljesítménnyel vezető U14-es gárdánk idegenben lép pályára szombaton. Tóth Judit együttese a Paksi SE ellenfele lesz 10 órától, akiket ősszel magabiztosan sikerült legyőzni.

A mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok