HÍREK

Tóth Mihály: "Sok a tehetség a csapatban, úgy érzem, idővel összejön a bajnoki cím és a kupagyőzelem is"

2021-06-04

Tóth Mihály: "Sok a tehetség a csapatban, úgy érzem, idővel összejön a bajnoki cím és a kupagyőzelem is"

Távozó vezetőedzőnkkel beszélgettünk a közös munkáról.

Június első napján hivatalossá vált, hogy Tóth Mihály távozik csapatunk vezetőedzői posztjáról, aki így ismét Kuttor Attilával dolgozhat együtt a Vasas FC férfi labdarúgócsapatának stábjában.

“Először is szeretném megköszönni a vezetőknek, a stábnak és nem utolsó sorban a játékosoknak, hogy bizalmat szavaztak nekem. Nagyon élveztem a közös munkát, kellemes emlékekkel fogok visszagondolni edzői pályafutásom ezen időszakára. Az összes játékos sporthoz való hozzáállása példaértékű, ezt bizonyították minden edzésen és mérkőzésen is. Nagyon sokat kaptam a lányoktól, bízom benne, hogy legalább ennyit én is tudtam nekik adni“ - nyilatkozta Tóth Mihály a közös töltött időszakról.

A korábbi kiváló támadó így vélekedett az elmúlt fél szezonról:

“Folyamatos tanulási folyamat volt az elmúlt öt hónap. Minden egyes nap közösen fejlődtünk. Az edzéseken a legtöbb gyakorlat labdával zajlott, így a játékosok technikai és taktikai tudásán is csiszoltunk, mely úgy érzem, meglátszott a mérkőzéseken is. Remekül szerepeltünk a bajnokságban, hiszen az alapszakaszt az élen zártuk, sajnálom, hogy a bajnoki döntőben nem sikerült az i-re feltenni a pontot. Sok jó és tehetséges játékos alkotja a keretet, biztos vagyok benne, idővel összejön a bajnoki cím és a kupagyőzelem is.”

“Önuralomban fejlődtem a legtöbbet” - válaszolta távozó mesterünk arra a kérdésre, miben lépett a legnagyobbat előre. “Természetesen más lányokkal dolgozni, de sokat tanultam ezen időszak alatt. Az edzéseken, a mérkőzések közben és a félidei eligazítások során is sokkal jobban figyeltem a közlendőm módjára, ez biztosan nem válik a hátrányomra a jövőben sem. Bízom benne, hogy apró kis útravalókat tudtam adni a játékosoknak, melyeket kamatoztatni tudnak majd. Mégegyszer köszönöm a közös munkát, és mindenkinek hosszú, sérülésmentes és sikeres pályafutást kívánok” - zárta a beszélgetést Tóth Mihály.

Távozó vezetőedzőnk köszönjük az elmúlt időszakot és további edzői pályafutásához sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok