HÍREK

Túl a második felkészülési találkozón

2021-07-24

Túl a második felkészülési találkozón

A szezonrajtra készülő csapatunk szombat délelőtt újabb edzőmérkőzést játszott.

Felkészülési mérkőzés
MTK Hungária FC–KISE U17 (fiú) 0-5 (0-2)

MTK Hungária FC: Erős - Curless, Pozsár, Pinczi - Nagy V., Vas, Stefán, Taylor, Haraszti - Sipos, Stephens.

Csereként pályára lépett: Varga, Cremer, Legendás, Tagyi, Bokor, Pap, Vachter, Madrid, Csuhai.

Vezetőedző: Farkas Attila

A Soroksár SC elleni fölényes győzelem után szombat délelőtt második edzőmérkőzését játszotta együttesünk, melyen a KISE U17-es fiú csapatát láttuk vendégül.

Az első helyzet a vendégek előtt adódott a 3. percben, de a támadó tíz méterről leadott lövését kiütötte Erős, majd az ismétlés után nagy bravúrral szögletre mentett. Az első 15 percet egy vendég kísérlet zárta le, a közeli perdítés a kapufán csattant.

A 24. percben már megszerezték a vezetést a vendégek, a védelem mögé pörgetett labdát bevágta a csatár (0-1).

A 27. percben Nagy Virág vállalkozott lövésre távolról, bombája egy védőről szögletre pattant. A pontrúgást követően Stephens csúsztatott mellé. Hat perccel később az ellenfél térfelének közepén sikerült visszaszereznünk a labdát, Haraszti próbálkozása viszont elkerülte a jobb sarkot.

A félidő hátralévő részében a vendégek még egyszer a kapunkba találtak (0-2), így kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A fordulást követően követően öt perccel három gólra nőtt a KISE előnye, miután kilőtték a jobb alsót (0-3). Az 54. percben percben Sipos és Nagy játszott össze szépen a jobb oldalon, utóbbi veszélyes beadása a védőn irányt változtatva majdnem a rövid felsőbe pattant.

Csütörtökhöz hasonlóan ezen a mérkőzésen is a 60. percben történt nagyobb változtatás, ekkor Legendás, Tagyi, Bokor, Pap, Vachter, Madrid és Csuhai is beszállt.

Az utolsó harminc percben még további két alkalommal betalált a vendég együttes, így 5-0-ra megnyerték az összecsapást.

Farkas Attila értékelése: - Ez az összecsapás is jól szolgálta a felkészülést, akárcsak a Soroksár elleni. Az eredmény természetesen hagy némi kivánnivalót maga után, mert öt gólt nem lehet kapni. A játékosaink megtapasztalhatták, milyen amikor gyors, képzett futballisták ellen játszanak, mert erre a bajnokságban is lesz példa. Mivel vasárnap értünk haza az edzőtáborból, egy nappal rövidebb volt a hét, így közel volt egymáshoz az első két edzőmeccsünk. Próbáltuk elosztani a terhelést, hogy minden játékosunk közel ugyanannyit szerepeljen ezeken a találkozókon. A hibákat láttuk, beszélni fogunk róla, és ki fogjuk javítani. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok