HÍREK

Újabb válogatott játékos írt alá: Nagy Virág érkezett

2021-06-25

Újabb válogatott játékos írt alá: Nagy Virág érkezett

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását az FTC-Telekom csapatától érkező Nagy Virág.

Sipos Lilla és Erős Evelin után újabb válogatott játékos csatlakozott klubunkhoz:

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Nagy Virág.

A 20. születésnapját július 4-én ünneplő futballista Százhalombattán kezdte pályafutását, majd 2013-ban került az FTC-hez. A zöld-fehéreknél fokozatosan egyre több lehetőséget kapott, az elmúlt szezonban már alapembere volt a bajnoki címet és kupagyőzelmet szerző gárdának.

Nagy 2020. szeptemberében mutatkozott be a felnőtt válogatottban a Svédország elleni idegenbeli Eb-selejtezőn, a nemzeti csapatnak azóta is folyamatosan tagja, a Szerbia elleni két júniusi felkészülési találkozón is lehetőséget kapott.

- Korábban is volt már ajánlatom az MTK-tól, de most jött el az idő a váltásra. A karrierem szempontjából a legjobb döntést hoztam, ebben biztos vagyok. Jobb oldali középpályás a kedvenc posztom, de jobb oldali védőt is szívesen játszom, bízom benne, mindkét pozícióban jó teljesítményt tudok majd nyújtani a szezon során. Természetesen szeretnék húzóember lenni, minél többet játszani, a csapattal szép sikereket elérni, a válogatottban pedig továbbra is állandó kerettagnak lenni - nyilatkozta a leigazolását követően Nagy Virág.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 15:00 DVTK EDZŐKÖZPONT

DIÓSGYŐRI VTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok