HÍREK

Utánpótlás: Két győzelem, egy döntetlen a PMFC elleni mérleg

2022-09-19

Utánpótlás: Két győzelem, egy döntetlen a PMFC elleni mérleg

U15-ös és U17-es csapatunk hazai pályán, míg U19-es együttesünk idegenben találkozott a pécsiekkel.

Leány Országos U19, 5. forduló
PMFC U19–MTK Budapest U19 0-2 (0-1)

Gólszerző: Herczik (11.), Farkas L. (87.)

MTK Budapest U19: Schvirján - Molnár (Vajda 46.), Pára, Bor, Herczik - Kövy, Almási, Végh (Farkas L. 69.) - Mislai (Siposs 80.), Gabona (Galambos 61.), Petőfi (Horváth 46.).

Herczik Dorina így értékelte a találkozót: - A korai indulás ellenére jó hangulatban, győzelemre éhesen érkeztünk meg Pécsre. A mérkőzést jól kezdtük, korán sikerült a csapatot vezetéshez segítenem, aminek nagyon örülök. Ez plusz erőt adott a csapatnak és nekem is, de sajnos az első félidőben már nem sikerült többször gólt szereznünk. A félidőben átbeszéltünk pár dolgot, melynek köszönhetően még egyszer betaláltunk, így beállítottuk a végeredmény.

Farkas Lili így látta a mérkőzést: - A hosszú utazás és rossz pálya ellenére elég jól kezdtük a mérkőzést, szerencsére már az elején sikerült megszereznünk a vezetést, mely még nagyobb motivációt adott a csapatnak. Második félidőben cserékkel frissítettük a csapatot és néhol tudtunk szép játékot kialakítani. Nagyon örülök az első gólomnak és annak is, hogy ezzel lezártuk a meccset.

Leány Országos U17, 5. forduló
MTK Budapest U17–PMFC U17 2-2 (1-0)

Gólszerző: Horváth (8.), Gávris (63.), illetve Brenner (68.), Kőmíves (84.)

MTK Budapest U17: Hegedős (Kovács 46.) - Garda, Tassy, Pára, Halász (Csoma 78.) - Gávris, Kiss (Fehér 78.), Horváth (Zsirka-Klein 57.) - Borzák (Farády 78.), Szabó, Gabona (Spéth 46.).

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Első félidőben fölényben játszottunk, szép támadásfelépítések voltak a középpályán és a széleken, bátran játszottak a játékosok, amit kértem tőlük, mindenki megcsinálta. Látom az előrelépést csapatszinten és egyénileg is. Az utolsó 20 percben nyomás alá helyezett minket az ellenfél, sajnos mi ezt kapkodó játékkal viszonoztuk és szabálytalanságokkal. Az egyenlítésnél egy szabadrúgás után, sorfalról lepattanó lövést követően pécsi játékoshoz került a labda, aki csak bepasszolta a kapuba, ha picit szerencsésebbek vagyunk, akkor nem kapunk belőle gólt és megnyerjük a mérkőzést. Levontuk a tanulságot, higgadtabb döntéseket kell hozni néhány játékszituációban.

Leány Országos U15, 5. forduló
MTK Budapest U15–PMFC U15 4-0 (4-0)

Gólszerző: Veres (5., 19., 38.), Farkas P. (18.)

Sárga lap: Lőrincz-Rainiss R. (8.)

MTK Budapest U15: Nagy (Árokszállási 41.) - Balogh, Lőrincz-Rainiss R., Bellon, Bakos (Csörgő 64.) - Puskás, Farkas, Mikó - Kovács M. (Molnár 49.), Veres (Kéri 64.), Lőrincz-Rainiss L. (Steinbacher 49.)

Veres Stefánia így értékelte a mérkőzést: - Nagyon jól kezdtük a meccset, a csapat nagyon összeszedett volt. A találkozó nagy részét mi irányítottuk, felépített támadásainkból a helyzeteket kihasználtuk. A második félidőben már kevesebb lehetőségünk adódott.

Balogh Tímea így látta az összecsapást: - Nagyon gyorsan megszereztük a vezetést, ez pedig magabiztosságot és lendületet adott a csapatnak. Sokat passzoltunk és sok támadást vezettünk. Csapatként dolgozva segítettük egymást és élveztük a mérkőzést. Elégedettek lehetünk az eredménnyel.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok