HÍREK

Utánpótlás: Veretlen hétvége a DVTK ellen

2023-04-17

Utánpótlás: Veretlen hétvége a DVTK ellen

Az U19 idegenben, az U17 és az U15 hazai pályán találkozott a miskolciakkal.

Leány Országos U19, 21. forduló
DVTK U19–MTK Budapest U19 0-2 (0-0)

Gólszerző: Gabona (54.), Erdei (65.)

Sárga lap: Vajda (80.), Bezzeg (81.)

MTK Budapest U19: Rónyai - Mislai, Pára, Bor, Herczik (Galambos 46.) - Almási, Végh (Vajda 71.), Diramerján - Petőfi (Erdei 46.), Tőzsér, Gabona (Bezzeg 71.).

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Tudtuk, hogy kellemetlen ellenfél ellen játszunk, a DVTK játékosai mindig kemények és akarnak. Az első félidőben egyik csapat sem játszott jól, de mindkét oldalon voltak jó periódusok, amiből veszély alakult ki a kapuk előtt. A második játékrészben talán fejben és fizikálisan is jobban bírtuk, mint ellenfelünk, szép gólokat szereztünk, amikor picit mertünk bátran focizni, mindig veszélyt teremtettünk az ellenfél kapuja előtt. A védelem előtt le a kalappal, remek teljesítményeket láttunk ma is, és értékes a kapott gól nélküli mérkőzés. Ezzel vége a harmadik körnek, várjuk az utolsót, jövő héten a Hali ellen el is kezdjük.

Leány Országos U17, 21. forduló
MTK Budapest U17–DVTK U17 0-0

Sárga lap: Szilvási (89.)

MTK Budapest U17: Hettiger (Schvirján 46.) - Farády, Garda, Kovács, Csoma - Gávris, Szabó, Spéth (Halász 46.) - Walton (Papp-Kálmán 70.), Zsirka-Klein (Borzák 46.), Horváth.

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Egész mérkőzésen dekoncentráltan játszottunk, egy az egyben sokszor levettük az ellenfelet, viszont nem volt folytatása a játéknak előre felé. Kevés helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen. Ha még játszunk 90 percet, akkor sem tudtunk volna gólt szerezni. A négy védőjátékost kiemelném, nagyszerűen mozogtak együtt és sok kontrát állítottak meg. 

Leány Országos U15, 21. forduló
MTK Budapest U15–DVTK U15 2-0 (1-0)

Gólszerző: Kovács M. (7.), Molnár (79.)

Sárga lap: Mezőssy (78.)

MTK Budapest U15: Nagy (Árokszállási 41.) - Neumann, Lőrincz-Rainiss R., Bellon (Molnár 52.) - Balogh, Lőrincz-Rainiss L., Farkas P., Veres (Hubják 52.), Bakos (Puskás 52.), Weszely (Steinbacher 52.) - Kovács M.

Roni Ribeiro Da Silva vezetőedző értékelése: - Az első perctől kezdve szépen, kiegyensúlyozottan játszottunk. Látszott a kombinatív játék sok gyakorlásának az eredménye. Fantasztikus összhangban játszott mindenki, a cserék remekül szálltak be. Sokan nyújtottak ma extra teljesítményt, nagyon sok gólhelyzetet alakítottunk ki, melyek befejezését csak az ellenfél kapusa tudta megakadályozni. A kilátogató közönség 80 percnyi jó focit láthatott, igényes megoldásokkal a pálya minden területén. A szezon legjobb mérkőzése volt, nagyon büszke vagyok a lányokra!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-30 14:00 MTK Utánpótlás Sportközpont

MTK BUDAPEST U19

VS

FTC-TELEKOM U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok