HÍREK

Erős Evelin továbbra is kék-fehérben

2023-07-01

Erős Evelin továbbra is kék-fehérben

A 24 éves kapus a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

Klubunk Vas Hajna és Legendás Lora után szerződést hosszabbított Erős Evelinnel is, így a 24 éves futballista a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

A hálóőr Pécsről igazolt a Kóka FNLA csapatához, ahol 16 évesen mutatkozott be az élvonalban. Később volt az Astra HFC és a Kelen SC kapusa is, klubunk kötelékébe 2021 nyarán került.

Erős az elmúlt két kiírásban bajnoki bronzérmet ünnepelhetett csapatunkkal, első szezonjában kilenc, míg a másodikban tíz tétmérkőzésen kapott lehetőséget.

A magyar válogatott keretébe többször is bekerülő kapusunk a 2022/2023-as szezonban tíz fellépése közül hétszer gólt sem kapott a Simple Női Ligában.

- Evelin nagyon jó mentalitású játékos, amivel csapattársait is húzza előre. Mérkőzéseken megbízható teljesítményt nyújt, amivel magabiztosságot ad a csapatnak. A következő szezonban is ezt várjuk tőle, hiszem rutinjával és mentalitásával egyik vezére lehet csapatunknak - nyilatkozta Erős Evelin szerződéshosszabbítását követően Pinczi Anita szakágvezető és szakmai igazgató. 

- Úgy érzem, a legjobb helyen vagyok ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni. Érzem a vezetők bizalmát, jó közösségben dolgozhatok nap mint nap, így örömmel döntöttem a folytatás mellett. Az előző szezonban az ősz számomra jobban sikerült, ekkor több lehetőséget kaptam, örülök, hogy a találkozók nagy százalékában nem tudták bevenni a kapumat, ehhez persze kellett a társak jó védőmunkája is. A jövőben a karakteremet szeretném fejleszteni, finomítani. Célom, hogy egy nagyon jó felkészülést csináljak, jól menjen a védés, a teljesítményemmel pedig újra rászolgáljak a válogatott meghívóra - mondta a hosszabbítás után Erős Evelin.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 17:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok