HÍREK

BL-főtáblát megjárt szerb válogatott játékost szerződtettünk

2021-07-13

BL-főtáblát megjárt szerb válogatott játékost szerződtettünk

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását Vajda Orsolya.

Sipos Lilla, Erős Evelin, Nagy Virág és Vachter Fanni újabb válogatott futballistát igazolt csapatunk:

Az MTK Hungária FC-ben folytatja pályafutását a szerb ŽFK Spartak Subotica csapatától érkező Vajda Orsolya.

A 24 éves védő alapembere volt a szabadkai gárdának, mely egyeduralkodónak számít hazája bajnokságában. Az együttes sikeresen szerepelt a nemzetközi kupaporondon is, 2015-ben, 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is főtáblára jutott a Bajnokok Ligájában, ahol olyan sztárcsapatok ellen játszhatott, mint a Wolfsburg, a Bayern München és az Atlético Madrid.

Az említett topcsapatok ellen minden alkalommal kezdőként pályára lépett Vajda korábban szerepelt a szerb utánpótlás-válogatottakban, a felnőttek között pedig több mint húsz alkalommal kapott lehetőséget.

- Már egy éve kapcsolatban vagyok a klubbal, úgy érzem, ez a tökéletes idő a váltásra, hiszen nagy reményekkel érkezem ehhez a formálódó csapathoz. Régi vágyam volt, hogy kipróbáljam magam az anyaországban, nagyon örülök, hogy ez most teljesült. Belső védőként szerepeltem a legtöbbet, de kipróbáltam már a szélső hátvéd posztot is. Utóbbit is nagyon szeretem, mert így segíteni tudom a támadásokat. Egy sérülésből térek vissza, a célom, hogy minél előbb a legjobb állapotba kerüljek és jó játékkal tudjam hozzásegíteni a csapatot céljai eléréséhez - nyilatkozta a leigazolását követően új szerzeményük.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-18 11:00 DVTK EDZŐKÖZPONT

DVTK U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok